SEYMOUR DUNCAN CUSTOM 5 BLACK SH-14 (uusi)
SEYMOUR DUNCAN CUSTOM 5 BLACK SH-14 (uusi) SEYMOUR DUNCAN CUSTOM 5 BLACK SH-14 (uusi)

SEYMOUR DUNCAN CUSTOM 5 BLACK SH-14 (uusi)

88,00 €

11102-84-B, SH14, Voimakkaalla ulostulolla varustettu humbucker-tallamikki, Erittäin monipuolinen, Tasapainoiset ylä- ja alataajuudet, Alnico 5 magneetti

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

11102-84-B, SH14, Voimakkaalla ulostulolla varustettu humbucker-tallamikki, Erittäin monipuolinen, Tasapainoiset ylä- ja alataajuudet, Scoopattu keskialue, Alnico 5 magneetti, 4:n kaapelin malli, Musta, Käsintehty USA:ssa 

Seymour Duncan Custom 5 on kuin suosittu 59 Model, mutta tuplasti kuumemmalla signaalilla, scoopatulla keskialueella sekä tasapainoisilla ylä- ja alataajuuksilla.

Custom 5 syntyi, kun Duncan Custom Shopilta kyseltiin Alnico 5 -versiota suositusta Custom Custom -humbuckerista. Custom 5:n soundi on nätin täyteläinen ja sopivasti erotteleva, mutta hyvässä tasapainossa. Tämän ansiosta mikki on todella monipuolinen ja sopii kaikenlaiseen musiikkiin.

Mikrofoni on rakennettu käsin Seymour Duncanin Kalifornian pajalla USA:ssa.

Yhdistä esim. Seymour Duncan 59- tai Jazz -kaulamikin kanssa!

Ominaisuudet:

  • Käsintehty USA:ssa
  • Alnico 5 Bar magneetti
  • Nickel Silver Bottom Plate
  • 4-Conductor Lead Wire
  • Vacuum Was Potted for Squeal-Free Performance
  • Musta

TOIMITUSAIKA

Ilmoitettu toimitusaika koskee Matkahuollon paketteina toimitettavia tilauksia. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa myymälästä aukioloaikoina ilman erillistä toimitusaikaa. 

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.