Seymour Duncan Pegasus & Sentient Set Kitaramikrofonisetti (uusi)
Seymour Duncan Pegasus & Sentient Set Kitaramikrofonisetti (uusi) Seymour Duncan Pegasus & Sentient Set Kitaramikrofonisetti (uusi) Seymour Duncan Pegasus & Sentient Set Kitaramikrofonisetti (uusi)

Seymour Duncan Pegasus & Sentient Set Kitaramikrofonisetti (uusi)

Seymour Duncan
258,00 €

Seymour Duncan Pegasus & Sentient Set on medium-voimakkuudella toteutettu humbucker-mikkisetti optimoituna mataliin vireisiin.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Seymour Duncan Pegasus & Sentient Set on medium-voimakkuudella toteutettu humbucker-mikkisetti optimoituna mataliin vireisiin. Tällä mikkisetillä saat kitaraasi äärimmäisen laajan soundipaletin, joka toimii progeen ja moderniin metalliin!

Pegasus toimii erittäin hyvin progressiivisen metallin ja muun raskaamman musiikin soitantaan. Soundi on lämmin, tasapainoinen ja rikas. Koska mikki ei ole erityisen kuuma, se kuulostaa varsin hyvältä myös ilman säröjä.

Sentient kaulamikki on soinniltaan tasapainoinen ja monipuolinen, Duncanin 59- ja Jazz-mikkien välimaastossa. Mikki tuottaa hyvän dynamiikan ja rikkaan soundin soittimen koko äänialueella, matalasta aina korkeimpiin säveliin.

Ominaisuudet

Passiivinen humbucker-mikrofonisetti
1x Seymour Duncan Sentient Neck
1x Seymour Duncan Pegasus Bridge
6-kielisiin kitaroihin
Optimoitu mataliin vireisiin
Käsintehty USA:ssa
Alnico 5 bar magneetit
DC-resistanssi: Kaula 7.75k, Talla 12.5k
4 johtimen kaapelit
Nickel Silver Bottom Plate
Vacuum Wax Potted
Mustat logotekstit