Seymour Duncan Psyclone Humbucker Neck Nickel (uusi)
Seymour Duncan Psyclone Humbucker Neck Nickel (uusi) Seymour Duncan Psyclone Humbucker Neck Nickel (uusi) Seymour Duncan Psyclone Humbucker Neck Nickel (uusi) Seymour Duncan Psyclone Humbucker Neck Nickel (uusi)

Seymour Duncan Psyclone Humbucker Neck Nickel (uusi)

162,00 €

11305-07-Nc, 6-kielisen kitaran humbucker-kaulamikrofoni, Hurinaton, Filtertron-tyyppinen vintage-soundi, Tavallisen humbucker-mikin mitat

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Seymour Duncan Psyclone Humbucker Filter'Tron Neck on tehty 1950- ja 1960 -lukujen hengessä ja se tuottaa Filter’Tronille tyypillisen soundin vintage-ulostulolla. Mikki on sävyltään ja vasteeltaan jännästi PAF-humbuckerin ja yksikelaisen välimaastossa. Tämä kaulamikki on tehty tavallisen humbucker-mikin tilalle sopivalla mitoituksella ja on siksi isompi kuin alkuperäiset Filter'Tron-mikit.

Psyclone Humbucker toimii loistavasti rockabillyyn, bluesiin, countryyn tai vaikka klassiseen rockiin. 4-johtiminen kaapeli tarjoaa runsaasti kytkentävaihtoehtoja.

Tämä mikki käy tavallisen humbucker-mikin tilalle. Huom: Katso mitat tuotekuvista.

Psyclone -mikit tehdään käsityönä Seymour Duncanin Kalifornian tehtaalla USA:ssa.

OminaisuudetHumbucker-kaulamikrofoni6-kieliseen kitaraanKäsintehty USA:ssaAlnico 5 bar magneetitDC-resistanssi: 7.24-johtiminen kaapeliNikkelinvärinen kuoriSisältää asennusruuvit