Seymour Duncan Yngwie Speed Pot 250K Volumepotikka (uusi)
Seymour Duncan Yngwie Speed Pot 250K Volumepotikka (uusi) Seymour Duncan Yngwie Speed Pot 250K Volumepotikka (uusi) Seymour Duncan Yngwie Speed Pot 250K Volumepotikka (uusi) Seymour Duncan Yngwie Speed Pot 250K Volumepotikka (uusi)

Seymour Duncan Yngwie Speed Pot 250K Volumepotikka (uusi)

Seymour Duncan
27,00 €

YJM-250 Vol.pot, Yngwie Malmsteen Signature 250k potikka, Erittäin nopea käyttää, Normaalia herkempi akseli ja tarkka toiminta

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Seymour Duncan Yngwie Speed Pot on tehty kitaristeille, jotka haluavat nopeutta ja vaivattomuutta soittofraasien kontrollointiin. Tämän Bournsin valmistaman laadukkaan potikan akseli on perinteistä paljon herkempi, eli potikka pyörii nopeammin ja se on myös erittäin tarkka. Lisäksi potikassa on kitkan minimoiva voitelu. Potikka toimii loistavasti esim. Seymour Duncan YJM Fury -mikkien tai minkä tahansa yksikelaisten mikrofonien kanssa.

Kun Yngwie Malmsteen tuli Seymour Duncanille, hän halusi kehittää ja hioa jo erittäin pitkälle vietyä ja jäljiteltyä soundiaan, tuloksena syntyi YJM Fury -kitaramikrofoni. Sen kaveriksi tarvittiin tietysti Yngwien soittoon sopiva potikka. Yngwie käyttää kitaransa volumeksäätöä luovasti myös efektinä. Hän säätää pikkurillillään volumea on-off -asentojen välillä, saaden aikaiseksi upeita fraaseja sekä nopeita aloituksia ja lopetuksia.

Yngwie Speed Pot -potikkaa on saatavana 250k ja 500k versioina.