Seymour Duncan YJM Yngwie Speed Pot 500K volumepotikka (uusi)
Seymour Duncan YJM Yngwie Speed Pot 500K volumepotikka (uusi) Seymour Duncan YJM Yngwie Speed Pot 500K volumepotikka (uusi) Seymour Duncan YJM Yngwie Speed Pot 500K volumepotikka (uusi) Seymour Duncan YJM Yngwie Speed Pot 500K volumepotikka (uusi) Seymour Duncan YJM Yngwie Speed Pot 500K volumepotikka (uusi)

Seymour Duncan YJM Yngwie Speed Pot 500K volumepotikka (uusi)

29,00 €

YJM-500 Vol.pot, Yngwie Malmsteen Signature 500k potentiometri, Humbucker-mikeille, Erittäin nopea käyttää, Normaalia herkempi akseli ja tarkka toiminta

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Seymour Duncan Yngwie Speed Pot on tehty kitaristeille, jotka haluavat nopeutta ja vaivattomuutta soittofraasien kontrollointiin. Tämän Bournsin valmistaman laadukkaan potikan akseli on perinteistä paljon herkempi, eli potikka pyörii nopeammin ja se on myös erittäin tarkka. Lisäksi potikassa on kitkan minimoiva voitelu. 500k potikka toimii loistavasti minkä tahansa kaksikelaisten mikrofonien kanssa.

Kun Yngwie Malmsteen tuli Seymour Duncanille, hän halusi kehittää ja hioa jo erittäin pitkälle vietyä ja jäljiteltyä soundiaan, tuloksena syntyi YJM Fury -kitaramikrofoni. Sen kaveriksi tarvittiin tietysti Yngwien soittoon sopiva potikka. Yngwie käyttää kitaransa volumeksäätöä luovasti myös efektinä. Hän säätää pikkurillillään volumea on-off -asentojen välillä, saaden aikaiseksi upeita fraaseja sekä nopeita aloituksia ja lopetuksia.

Ominaisuudet

  • YJM-500 Vol.pot
  • Yngwie Malmsteen Signature 500k potentiometri
  • Humbucker-mikeille
  • Erittäin nopea käyttää
  • Normaalia herkempi akseli ja tarkka toiminta