Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi)
Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi) Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi) Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi) Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi) Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi) Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi) Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi) Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi) Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi) Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi) Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi)

Sigma DM-15E Aged elektroakustinen kitara (uusi)

Sigma Guitars
560,00 €

Sigma DM-15E Aged on laadukas kokopuukantinen teräskielinen elektroakustinen kitara. Kitaran puuosat on viimeistelty tyylikkästi vanhentuneen näköisiksi.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

SigmaDM-15E Aged on laadukas kokopuukantinen teräskielinen elektroakustinen kitara. Kitaran puuosat on viimeistelty tyylikkästi vanhentuneen näköisiksi. 

Kitarassa on Fishman Presys II elektroniikka viritysmittarilla.

Ominaisuudet

  • D-14 Fret 
  • Mahonkinen kokopuukansi
  • Pohja ja sivut mahonkia
  • Mahonkikaula, matala profiili
  • Luusatulat
  • Otelauta ja talla Pau Ferroa
  • Fishman Presys II elektroniikka viritysmittarilla
  • D´Addario EXP16 kielet

***

Pidä huolta soittimestasi, älä päästä sitä kuivumaan!

Pohjolan talvi on soittimille pitkä ja liian kuiva. Soittimet voivat parhaiten sisäilmassa, jonka suhteellinen kosteus on 40-50 prosenttia. Pakkasilla ja kuivilla keleillä huoneilman kosteus laskee merkittävästi tätä alemmas. Liiallinen kuivuus voi aiheuttaa otelaudan kuivumista ja halkeilua, nauhojen esiin tulemista, liimausten repeilyä, lakkauksen halkeilua ja esimerkiksi kitaran kansi voi haljeta. Sisäilman kosteudesta voi huolehtia erillisellä ilmankostutuslaitteilla tai soittimiin suunnitelluilla kostuttimilla. Muista lisäksi pitää soitin etäällä patterista ja suorasta auringonpaahteesta.