Sigma DM-1L vasenkätinen akustinen kitara (uusi)
Sigma DM-1L vasenkätinen akustinen kitara (uusi) Sigma DM-1L vasenkätinen akustinen kitara (uusi) Sigma DM-1L vasenkätinen akustinen kitara (uusi) Sigma DM-1L vasenkätinen akustinen kitara (uusi) Sigma DM-1L vasenkätinen akustinen kitara (uusi) Sigma DM-1L vasenkätinen akustinen kitara (uusi) Sigma DM-1L vasenkätinen akustinen kitara (uusi) Sigma DM-1L vasenkätinen akustinen kitara (uusi) Sigma DM-1L vasenkätinen akustinen kitara (uusi)

Sigma DM-1L vasenkätinen akustinen kitara (uusi)

Sigma Guitars
350,00 €

Sigma DM-1L on komeasti soiva ja laadukas vasenkätinen teräskielinen akustinen kitara.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Sigma DM-1L on komeasti soiva ja laadukas vasenkätinen teräskielinen akustinen kitara. Kitarassa on kokopuinen kuusikansi, ja sen sivut ja pohja ovat mahonkia.

Ominaisuudet

  • D-14 Fret 
  • Kokopuinen kuusikansi
  • Pohjat ja sivut mahonkia
  • Mahonkikaula, Low Profile 
  • Micarta otelauta
  • Luinen satula ja tallaluu
  • D´Addario EXP16 kielet


***

Pidä huolta soittimestasi, älä päästä sitä kuivumaan!

Pohjolan talvi on soittimille pitkä ja liian kuiva. Soittimet voivat parhaiten sisäilmassa, jonka suhteellinen kosteus on 40-50 prosenttia. Pakkasilla ja kuivilla keleillä huoneilman kosteus laskee merkittävästi tätä alemmas. Liiallinen kuivuus voi aiheuttaa otelaudan kuivumista ja halkeilua, nauhojen esiin tulemista, liimausten repeilyä, lakkauksen halkeilua ja esimerkiksi kitaran kansi voi haljeta. Sisäilman kosteudesta voi huolehtia erillisellä ilmankostutuslaitteilla tai soittimiin suunnitelluilla kostuttimilla. Muista lisäksi pitää soitin etäällä patterista ja suorasta auringonpaahteesta.