Tanglewood Blackbird TWBB OE (uusi)
Tanglewood Blackbird TWBB OE (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB OE (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB OE (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB OE (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB OE (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB OE (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB OE (uusi)

Tanglewood Blackbird TWBB OE (uusi)

Tanglewood
243,00 €

TWBBOE, Blackbird Series, Edullinen ja tyylikäs orkesterikoppainen teräskielinen, 650mm skaala, Mahonkikansi, Mahonkikoppa, Techwood otelauta ja talla

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Tanglewood Blackbird TWBB OE on saanut inspiraationsa 1940- ja 1950 -lukujen amerikkalaisista kitaroista. Sen rakenne ja ominaissointi on Tanglewoodin rakentajatiimin ja Michael Sandenin työn tulosta. Jokainen Blackbird-kitara on tehty kopan tuennalla, jonka ansiosta sointi on selkeä ja rikas.

Blackbird-sarjan kitaroiden ulkonäkö on tyylikäs. Norsunluun värinen ABS-muovi jäljittelee 1940-luvun bakeliittia ja hieno, osittain läpikuultava ”Smokestack Black” väritys yhdistää savunharmaan ja mustan sävyjä.

Kitarassa on myös valmiina Tanglewood Premium Plus etuaste, josta löytyy 3-alueinen taajuuskorjain, presence-säätö ja vaiheenkääntö sekä kätevä viritysmittari.

Kitaran mukana tulee Kyser-kostutin, jolla pidät instrumenttisi kunnossa myös kuivassa huoneilmassa.

Kitaran mitat:
Upper Bout Width: 290mm
Lower Bout Width: 380mm
Waist Width: 240mm
Body Depth (Neck): 90mm
Body Depth (End): 100mm
Body Length: 490mm
Total Length: 1027mm

Ominaisuudet
Tyyppi: Orkesteri
Skaala: 650mm
Kansi: Mahonki
Sivut: Mahonki
Pohja: Mahonki
Kaula: Mahonki
Otelauta: Techwood
Talla: Techwood
Satula: 43mm, ABS-muovi
Virityskoneisto: Kromi
Elektroniikka: Tanglewood Premium Plus, 3-alueinen EQ, Presence, Volume, Vaiheenkääntö, Sisäänrakennettu viritysmittari, Pariston alhaisen virran merkkivalo
Säädöt: Volume, Bass, Middle, Treble, Presence, Phase
Tallanastat: ABS-muovia
Rosette: Musta & valkoinen
Väri: Smokestack Black
Viimeistely: Satiinilakka