Tanglewood Blackbird TWBB SDE Elektroakustinen (uusi)
Tanglewood Blackbird TWBB SDE Elektroakustinen (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB SDE Elektroakustinen (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB SDE Elektroakustinen (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB SDE Elektroakustinen (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB SDE Elektroakustinen (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB SDE Elektroakustinen (uusi)

Tanglewood Blackbird TWBB SDE Elektroakustinen (uusi)

Tanglewood
250,00 €

TWBBSDE, Blackbird Series, edullinen ja tyylikäs sloped shoulder dreadnought teräskielinen, 650mm skaala, mahonkikansi. Mukaan ilmainen Kyser-kostutin!

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Tanglewood Blackbird TWBB SDE on dreadnought-kokoinen, sloped shoulder -tyylinen elektroakustinen kitara. Se on saanut inspiraationsa 1940- ja 1950 -lukujen amerikkalaisista kitaroista. Kitaran rakenne ja ominaissointi on Tanglewoodin rakentajatiimin ja Michael Sandenin työn tulosta. Jokainen Blackbird-kitara on tehty kopan tuennalla, jonka ansiosta sointi on selkeä ja rikas.

Blackbird-sarjan kitaroiden ulkonäkö on tyylikäs. Norsunluun värinen ABS-muovi jäljittelee 1940-luvun bakeliittia ja hieno, osittain läpikuultava ”Smokestack Black” väritys yhdistää savunharmaan ja mustan sävyjä.

Kitarassa on myös valmiina Tanglewood Premium Plus etuaste, josta löytyy 3-alueinen taajuuskorjain, presence-säätö ja vaiheenkääntö sekä kätevä viritysmittari.

Kitaran mukana tulee Kyser-kostutin, jolla pidät instrumenttisi kunnossa myös kuivassa huoneilmassa.

Kitaran mitat:
Upper Bout Width: 291mm
Lower Bout Width: 403mm
Waist Width: 278mm
Body Depth (Neck): 101mm
Body Depth (End): 123mm
Body Length: 510mm
Total Length: 1032mm

Ominaisuudet
Tyyppi: Sloped Shoulder Dreadnought
Skaala: 650mm
Kansi: Mahonki
Sivut: Mahonki
Pohja: Mahonki
Kaula: Mahonki
Otelauta: Techwood
Talla: Techwood
Satula: 43mm, ABS-muovi
Virityskoneisto: Kromi
Elektroniikka: Tanglewood Premium Plus, 3-alueinen EQ, Presence, Volume, Vaiheenkääntö, Sisäänrakennettu viritysmittari, Pariston alhaisen virran merkkivalo
Säädöt: Volume, Bass, Middle, Treble, Presence, Phase
Tallanastat: ABS-muovia
Rosette: Musta & valkoinen
Väri: Smokestack Black
Viimeistely: Satiinilakka

Yhteensopivat tuotteet