Tanglewood Blackbird TWBB SFCE Elektroakustinen (uusi)
Tanglewood Blackbird TWBB SFCE Elektroakustinen (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB SFCE Elektroakustinen (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB SFCE Elektroakustinen (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB SFCE Elektroakustinen (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB SFCE Elektroakustinen (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB SFCE Elektroakustinen (uusi) Tanglewood Blackbird TWBB SFCE Elektroakustinen (uusi)

Tanglewood Blackbird TWBB SFCE Elektroakustinen (uusi)

245,00 €

TWBBSFCE, Blackbird Series, Edullinen ja tyylikäs super folk cutaway teräskielinen, Soololovi, Jumbokoko, 650mm skaala, Mahonkikansi, Mahonkikoppa

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Tanglewood Blackbird TWBB SFCE on super folk cutaway -tyyppinen elektroakustinen kitara. Se on saanut inspiraationsa 1940- ja 1950 -lukujen amerikkalaisista kitaroista. Kitaran rakenne ja ominaissointi on Tanglewoodin rakentajatiimin ja Michael Sandenin työn tulosta. Jokainen Blackbird-kitara on tehty kopan tuennalla, jonka ansiosta sointi on selkeä ja rikas.

Blackbird-sarjan kitaroiden ulkonäkö on tyylikäs. Norsunluun värinen ABS-muovi jäljittelee 1940-luvun bakeliittia ja hieno, osittain läpikuultava ”Smokestack Black” väritys yhdistää savunharmaan ja mustan sävyjä.

Kitarassa on myös valmiina Tanglewood Premium Plus etuaste, josta löytyy 3-alueinen taajuuskorjain, presence-säätö ja vaiheenkääntö sekä kätevä viritysmittari.

Kitaran mukana tulee Kyser-kostutin, jolla pidät instrumenttisi kunnossa myös kuivassa huoneilmassa.

Kitaran mitat:
Upper Bout Width: 279mm
Lower Bout Width: 382mm
Waist Width: 234mm
Body Depth (Neck): 95mm
Body Depth (End): 100mm
Body Length: 480mm
Total Length: 1000mm

Ominaisuudet
Tyyppi: Super Folk Cutaway
Skaala: 650mm
Kansi: Mahonki
Sivut: Mahonki
Pohja: Mahonki
Kaula: Mahonki
Otelauta: Techwood
Talla: Techwood
Satula: 43mm, ABS-muovi
Virityskoneisto: Kromi
Elektroniikka: Tanglewood Premium Plus, 3-alueinen EQ, Presence, Volume, Vaiheenkääntö, Sisäänrakennettu viritysmittari, Pariston alhaisen virran merkkivalo
Säädöt: Volume, Bass, Middle, Treble, Presence, Phase
Tallanastat: ABS-muovia
Rosette: Musta & valkoinen
Väri: Smokestack Black
Viimeistely: Satiinilakka

TOIMITUSAIKA

Ilmoitettu toimitusaika koskee Matkahuollon paketteina toimitettavia tilauksia. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa myymälästä aukioloaikoina ilman erillistä toimitusaikaa. 

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.