Tanglewood TW4 E Antique Violin vasenkätinen elektroakustinen (uusi)
Tanglewood TW4 E Antique Violin vasenkätinen elektroakustinen (uusi) Tanglewood TW4 E Antique Violin vasenkätinen elektroakustinen (uusi) Tanglewood TW4 E Antique Violin vasenkätinen elektroakustinen (uusi) Tanglewood TW4 E Antique Violin vasenkätinen elektroakustinen (uusi) Tanglewood TW4 E Antique Violin vasenkätinen elektroakustinen (uusi)

Tanglewood TW4 E Antique Violin vasenkätinen elektroakustinen (uusi)

Tanglewood
360,00 €

Tanglewood TW4 E Left Antique Violin Burst on laaudkas vasenkätinen elektroakustinen kitara. Kitarassa on kaunis ja suuri sointi.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Tanglewood TW4 E Left Antique Violin Burst on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen, soololovella varustettu vasenkätinen super folk -tyyppinen akustinen kitara. Tämä isosti soiva kitara on tehty laadukkaista soitinpuista ja varusteltu monilla premium-luokan ominaisuuksilla.

Tässä TW4:ssa on kokopuinen mahonkikansi ja mahonkikoppa. Niiden ominaissointi on tukeva ja lämmin. Myös kaula on mahonkia. Kitarassa on myös Tanglewood Premium Plus etuaste, josta löytyy 3-alueinen taajuuskorjain, presence-säätö ja vaiheenkääntö sekä kätevä viritysmittari. 

Kitarassa on upea Antique Violin Burst -väri kiiltolakkauksella, reunanauhoilla ja otelaudan pisteupotuksilla. Kitaran mukana tulee kostutin, jolla pidät soittimesi kunnossa Pohjolan vaihtelevissa keleissä.

Ominaisuudet

Tyyppi: Super Folk Cutaway, Vasenkätinen
Skaala: 650mm
Kansi: Kokopuu mahonki
Sivut: Mahonki
Pohja: Mahonki
Kaula: Mahonki
Otelauta: Eboncore
Nauhat: 21
Satula: Nubone, kompensoitu, 43mm
Virityskoneisto: Grover, Kromi
Talla: Techwood
Elektroniikka: Tanglewood Premium Plus, 3-alueinen EQ, Presence, Volume, Vaiheenkääntö, Sisäänrakennettu viritysmittari, Pariston alhaisen virran merkkivalo
Säädöt: Volume, Bass, Middle, Treble, Presence, Phase
Tehdasasennetut kielet: 12-53
Väri: Antique Violin Burst
Viimeistely: Kiiltolakkaus
Lapa: Matching

Mitat

Upper Bout Width: 276mm
Lower Bout Width: 378mm
Waist Width: 232mm
Body Depth (Top): 95mm
Body Depth (Bottom): 110mm
Body Length: 480mm
Total Length: 1010mm