Tanglewood TW4 E Black Shadow elektroakustinen kitara (uusi)
Tanglewood TW4 E Black Shadow elektroakustinen kitara (uusi) Tanglewood TW4 E Black Shadow elektroakustinen kitara (uusi) Tanglewood TW4 E Black Shadow elektroakustinen kitara (uusi) Tanglewood TW4 E Black Shadow elektroakustinen kitara (uusi) Tanglewood TW4 E Black Shadow elektroakustinen kitara (uusi) Tanglewood TW4 E Black Shadow elektroakustinen kitara (uusi) Tanglewood TW4 E Black Shadow elektroakustinen kitara (uusi)

Tanglewood TW4 E Black Shadow elektroakustinen kitara (uusi)

Tanglewood
340,00 €

Läpikuultavan musta TW4 E Black Shadow on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen soololovella varustettu super folk -tyyppinen akustinen kitara.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Laadukkaista soitinpuista rakennettu  Tanglewood TW4 E Black Shadow on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen soololovella varustettu super folk -tyyppinen elektroakustinen kitara. Kitarassa on upea suuri sointi, ja monia premium-luokan ominaisuuksia. 

Kitarassa on kokopuinen mahonkikansi ja mahonkikoppa, joiden ominaissointi on tukeva ja lämmin. Myös kaula on mahonkia. Kitarassa on myös Tanglewood Premium Plus etuaste, josta löytyy 3-alueinen taajuuskorjain, presence-säätö ja vaiheenkääntö sekä kätevä viritysmittari. Muita ominaisuuksia ovat mm. Grover virityskoneistot sekä kompensoitu Nubone-satula.

Kitaran hintaan sisältyy kostutin, joka pitää soittimesi kunnossa vaihtelevissa keliolosuhteissa. 

Kitara on viimeistelty tyylikkäällä läpikuultavalla mustalla kiiltolaukkauksella. sekä reunanauhoilla ja otelaudan pisteupotuksilla.

Ominaisuudet

Tyyppi: Super Folk Cutaway
Skaala: 650mm
Kansi: Kokopuu mahonki
Sivut: Mahonki
Pohja: Mahonki
Kaula: Mahonki
Otelauta: Eboncore
Nauhat: 21
Satula: Nubone, kompensoitu, 43mm
Virityskoneisto: Grover, Kromi
Talla: Techwood
Elektroniikka: Tanglewood Premium Plus, 3-alueinen EQ, Presence, Volume, Vaiheenkääntö, Sisäänrakennettu viritysmittari, Pariston alhaisen virran merkkivalo
Säädöt: Volume, Bass, Middle, Treble, Presence, Phase
Tehdasasennetut kielet: 12-53
Väri: Black Shadow Gloss, kiiltolakattu musta
Viimeistely: Kiiltolakkaus
Lapa: Matching

Koko

Upper Bout Width: 27,6 cm
Lower Bout Width: 37,8 cm
Waist Width: 23,2 cm
Body Depth (Top): 9, 5 cm
Body Depth (Bottom): 11 cm
Body Length: 48 cm
Total Length: 1010mm