Mooer Jet Engine Flanger (uusi)
Mooer Jet Engine Flanger (uusi) Mooer Jet Engine Flanger (uusi)

Mooer Jet Engine Flanger (uusi)

61,00 €

Mooer Micro Series, Minikokoinen flanger-efektipedaali, 2 erityyppistä flanger-efektiä yksissä kuorissa, Hyvät säätömahdollisuudet, Kestävä metallirakenne, 9VDC

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Mooer Jet Engine on erittäin monipuolinen ja isot säätövarat tarjoava hauska modulatiopedaali kaikenlaiseen signaalin maustamiseen. Pedaali pitää sisällään kaksi erityyppistä flanger-efektiä. Tällä onnistuvat ne maukkaat ’70- ja ’80-luvun analogiset flangerit.

 

Jet Engine tarjoaa 2 modia: H. Flanger ja B. Flanger. Kytkimen painalluksella vaihdat modista toiseen ja pedaali muuttaa efektin taajuusvasteita. Tarjolla on klassista lämmintä sävyä ja hifimpää, jyrkempää filtteröintiä.

 

Depth- ja Width -säädöillä voit muuttaa oskillaation kaistaa ja intensiteettiä. Rate muuttaa efektin nopeutta ja Level-säädöllä voit hienosäätää soundisi balanssia hienovaraisesta läpitunkevaan. Lisäksi kannattaa kokeilla, mitä tapahtuu, kun painat jalkakytkimen hetkeksi pohjaan…!

 

Ominaisuudet:

 

  • Säädöt: Depth, Level, Width, Rate, H.Flanger / B.Flanger Mod kytkin
  • Liitännät sisään: 1x 1/4” instrumentti, impedanssi 470 kOhm
  • Liitännät ulos: 1x 1/4” instrumentti, impedanssi 100 Ohm
  • Virta: 9VDC
  • Kestävä metallirakenne
  • Paino: 146g
  • Mitat: (leveys x korkeus x syvyys) 42 x 52 x 94mm


TOIMITUSAIKA

Ilmoitettu toimitusaika koskee Matkahuollon paketteina toimitettavia tilauksia. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa myymälästä aukioloaikoina ilman erillistä toimitusaikaa. 

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.