Seymour Duncan Blackouts Preamp Etuaste (uusi)
Seymour Duncan Blackouts Preamp Etuaste (uusi) Seymour Duncan Blackouts Preamp Etuaste (uusi)

Seymour Duncan Blackouts Preamp Etuaste (uusi)

69,00 €

Seymour Duncan Blackouts Preamp on edullinen tapa tuoda aktiivimikeistä tutut ominaisuudet, kuten voimakkaampi, häiriötön soundi ja paksummat keskitaajuudet

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Seymour Duncan Blackouts Preamp on edullinen tapa tuoda aktiivimikeistä tutut ominaisuudet, kuten voimakkaampi, häiriötön soundi ja paksummat keskitaajuudet haluamiisi humbucker-passiivimikkeihin tai toisiin aktiivimikkeihin. Vaihda vain tavallinen volumepotikkasi tähän ja homma toimii! Boostaa omaa soundiasi tinkimättä mikkien ulkonäöstä.
 Setti sisältää laadukkaan Blackouts-etuasteen, joka on rakennettu volume-potikan yhteyteen. Kytkennät hoituvat mukana tulevalla miniruuvimeisselillä suoraan ruuvattaviin liittimiin. Lisäksi paketti sisältää toisen potikan, kondensaattorin sekä asennukseen tarvittavat ruuvit, kaapelit, ulostulojakin, paristojohdon ja -liittimen. Mukana englanninkieliset asennusohjeet.
 Blackouts-etuaste tuo lisää sustainia ja paksuutta soundeihin ja se toimii erinomaisesti esim. klassiseen rockiin ja hevimpään menoon. Blackouts ei tee soundistasi kireää. Se toimii parhaiten matalan ja keskitason ulostulon mikkien kanssa.
 Blackouts Preamp tarvitsee toimiakseen yhden 9V pariston (saatavana erikseen).

TOIMITUSAIKA

Ilmoitettu toimitusaika koskee Matkahuollon paketteina toimitettavia tilauksia. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa myymälästä aukioloaikoina ilman erillistä toimitusaikaa. 

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.