Yritys

 

Kaksi Kitaraa on soitinkauppa Tampereella. Tutustu myymäläämme.

TOIMITUSTEN HINNAT

Soittimet voidaan toimittaa Matkahuollon tai Postin paketteina ympäri Suomen.
Efektit 6€
Kitarat ja bassot 12€
Vahvistinten toimitus painon mukaan; alle 10kg painava vahvistin 10€ / yli 10kg painava vahvistin 15€.
Kaikille tuotteille on sovittavissa myös nouto.

MYYNTITILI

Otamme myös myyntitilin kautta myyntiin kitaroita, vahvistimia, bassoja sekä muita soittimia. Huolehdimme myyntitilille jätettyjen soitinten markkinoinnin ja myynnin. Huoltoa tai korjaamista vaativille soittimille voidaan tehdä erillinen huoltosopimus.

LAHJAKORTIT

Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä lähtien. Ostaja määrittää vapaasti lahjakortin suuruuden. Lahjakortti voidaan toimittaa joko sähköisenä tai postitse – toimitustapa sovitaan tilausta tehdessä. Lahjakortin voi käyttää osissa tai sillä voi maksaa osan isompaa ostosta. Lahjakortista ei palauteta rahaa.

YRITYKSEN TIEDOT

Kaksi Kitaraa
Mika Törmänen
y-tunnus: 2660708-9
puhelin 040 967 6202
sähköposti kaksikitaraa[at]hotmail.com.

Palautukset etämyynnissä

Noudatamme palautuksissa kuluttajansuojalakia sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistusta etämyynnistä. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Tuote on mahdollista palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. Tuotteen tulee olla palautettaessa samassa kunnossa kuin se oli myyntihetkellä. Jos palautettava tuote vastaa verkkosivulla annettua kuvausta eikä ole viallinen, vastaa ostaja palautuksen toimituskuluista.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota aina ensin yhteyttä palautusohjeiden saamista varten. Palautusoikeus ei koske yrityksiä eikä myymälästä noudettuja tai myyntitilin kautta ostettuja tuotteita.

WE ALSO SPEAK ENGLISH

Kaksi Kitaraa is a Second Hand Shop for guitars and other musical instruments. We are open by appointment. Contact us for more information: Phone +358409676202  / E-Mail kaksikitaraa[at]hotmail.com.

TIETOSUOJA 

Tutustu yrityksen tietosuojaselosteeseen.